ΑΝΩΝΥΜΗ η ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΡΙΤΙΚΗ

Παρακαλώ καταθέστε ανώνυμα η επώνυμα την κριτική σας για το μάθημα και τον καθηγητή σας.
(Η κριτική σας πρέπει να είναι απολύτως τεκμηριωμένη)

18 σχόλια:

  1. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΛΚΟΥΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ! ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ! ΚΑΙ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΨΑΧΝΕΙ! ΑΠΛΑ ΔΕ Μ΄ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ 4 ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ! ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sas enimeronoume oti thn megali deutera mazepsame ypografes kai den tha pragmatopoiithei to mathima mas! an kai kapios pire to xarti apo to ergastirio!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ!ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΤO BLOG ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ Η ΙΔΕΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΩΝΥΜΑ Η ΑΝΩΝΥΜΑ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΤΟ BLOG ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. t mathima einai ejeretiko th elega k polu eyxaristo.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TO ΜΑΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙΑΚΟ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. TO ΜΑΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙΑΚΟ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το μάθημα είναι αρκετά ευχάρστο αλλά είναι πολλές ώρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. einai polu euxaristo to mathima kai o kathigitis polu katartismenos...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Poly wraia auta poy lete alla h anonima de prosferei amesothta. Toulaxiston etsi mou fainetai. Genikos omws ta blogs einai enas wraios tropos na ginontai gnostes oi apopseis polwn atomwn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ένα πολύ όμορφο μάθημα για όλους μας που ξεχνούμε πόση μεγάλη δύναμη έχει το χαμόγελο και ο καλός ο λόγος, όπως λέει και η ανώνυμη. Ας το κάνουμε λοιπόν τρόπο ζωής. Κάνοντας τους άλλους χαρούμενους θα είμαστε και εμείς ακόμα πιο χαρούμενοι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αξιότιμε κύριε Κουλουκτσή,
    είμαστε τεταρτοετείς φοιτητές της πληροφορικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και επικοινωνούμε μαζί σας εκ μέρους του καθηγητή Τσιάτσου Θρασύβουλου.
    Έχουμε αναλάβει ως διπλωματική εργασία το θέμα "Οι τεχνολογίες Web 2.0 στην εκπαίδευση". Μέρος της εργασίας μας αφορά τα blogs και πως μπορούν να βοηθήσουν στην μάθηση και εκπαίδευση εξ αποστάσεως. Κατά την αναζήτησή μας στο διαδίκτυο ανακαλύψαμε το blog που έχετε δημιουργήσει για τις ανάγκες των φοιτητών σας στο πανεπιστήμιο Λάρισας, το οποίο καλύπτει τις απαιτήσεις μας στο αντίστοιχο θέμα.
    Ένας από τους στόχους μας είναι να επικοινωνήσουμε με άτομα που έχουν κάνει χρήση των blogs στην εκπαίδευση και να εξάγουμε συμπεράσματα.
    Θα επιθυμούσαμε να μάθουμε τον λόγο δημιουργίας του blog, σε ποιο θέμα μάθησης έχει χρησιμοποιηθεί από τους φοιτητές, αν έχετε δημιουργήσει ερωτηματολόγιο για αυτούς και αν είναι εφικτό να μας το στείλετε με τις απαντήσεις τους.
    Εναλλακτικά θα μπορούσαμε να σας στείλουμε ένα δικό μας ερωτηματολόγιο για να το συμπληρώσουν και να μας στείλετε τις αξιολογήσεις τους.
    Έχετε υπόψη ότι θα αναφερθεί η πολύτιμη βοήθειά σας στην εργασία μας και σε ό,τι μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι σε αυτό το θέμα θα είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε.
    Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας όσο πιο σύντομα μπορείτε.
    Με εκτίμηση,
    Πανταζοπούλου Φωτεινή
    Παράσχος Παναγιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΠΑΝΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΛΥ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ Η ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΛΟΥKΤΣΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή